Styrelsen

Styrelsen 2017


Joachim Löfgren – Ordförande

 30-årig småbarnsfar med intresse av att leta grod- och kräldjur i fält, har även en del ormar och sköldpaddor hemma. Hade reptiler som barn och har nu på senare år i vuxen ålder återupptagit hobbyn.


Rasmus Wiklund – Vice ordförande

Jag kommer ifrån Gävle och bor för tillfället i Stockholm. Jag studerar på Spånga gymnasium. Mitt huvudintresse är ormar och ödlor men jag håller också på med andra terrariedjur, samt fiskar och räkor.


Johan Andersson – Kassör

Jag bor sedan ett par år tillbaka i Södertälje dessförinnan bodde jag på Södermalm. Jag håller i första hand på med ormar men även en del spindlar.

simonsand
Simon Sandström – Sekreterare

 Jag heter Simon Sandström och blev aktiv i föreningen 2014. Det är det bästa beslutet jag har tagit på länge, rekommenderar alla att gå med. Jag har varit intresserad av djur och natur hela livet. Fick min första orm av mina föräldrar när jag var typ 10 år. I dag håller jag mestadels på med ormar men har även lite andra djur. Jag tycker också väldigt mycket om att vara ute i naturen och observera djur i sin naturliga miljö.

syrene
Syrene Falck – Ledamot

Syrene Falck heter jag och är född skåning men bor i Stockholm sen -89. Föreningen kom jag in i på grund av mina söner och har såklart reptiler hemma idag.


Jimmy Sverin – Suppleant

 Kommer ifrån Valbo, studerar vid Spånga gymnasium. Jag har varit aktiv i föreningen sedan 2015 och tycker om alla djur (mest räkor). Jag har inga egna reptiler men ett väldans intresse som min sämre far Mats och hans son Rasmus har initierat.


Robert Eriksson – Ledamot

 Presentation kommer

mats
Mats Wiklund
 – Ledamot

 Hej! Bor i Valbo tillsammans med mina ormar och ödlor. Ett av mina stora intressen är fältherpning och naturligtvis mina djur.


Lennart Karlsson – Materialförvaltare

 Jag är Lennart Karlsson och jag har hållit på med reptiler sedan 1980. Numera håller jag mestadels på med pytonormar, men har även lite annat.

 

Övriga uppdrag

Valberedningen
Patrik Blomsten Email

Redaktör Sidvändare/websida/Facebook
Lennart Pettersson