Viktigt meddelande

På Sveriges Herpetologiska Riksförenings (SHR) kongress i oktober 2014 togs beslut om att inleda ett samarbete mellan SHR och communityn terrariedjur.se.
Detta innebär att från och med 2015 kommer alla personuppgifter (namn, adress och e postadress) som skickas till oss att lagras skyddade på terrariedjur.se:s server.
Uppgifterna får ej distribueras till tredje part utan skriftligt godkännande från oss och de hanteras som tidigare av vår medlemsansvarige.
Syftet med detta är att underlätta medlemshanteringen, kunna göra utskick med föreningsinformation i form av t.ex.  nyhetsbrev, samt att erbjuda våra medlemmar tillgång till funktioner på terrariedjur.se  som endast SHR-medlemmar har tillgång till (se förslaget beslutat om på kongressen för mer detaljer).

Om du vill kunna komma åt dessa sidor på terrariedjur.se behöver du registrera en användare där,  vilket är kostnadsfritt och frivilligt.
Användarnamnet kopplas till dig genom e-postadressen som uppges vid registrering,
det är därför viktigt att du uppger en korrekt e-postadress vid inbetalningen till
oss och använder samma e-postadress när du registrerar din användare på terrariedjur.se.
Medlemmar som har en användare på terrariedjur.se kopplad till sin e-postadress kommer
att få en text vid sitt användarnamn som visar vilken förening man tillhör.

Funktionerna för SHR-medlemmar kommer att implementeras successivt under 2015.
Vid inbetalning av medlemsavgift för 2015 anser vi att du samtycker till ovan  beskrivna behandling av dina personuppgifter.

Ta kontakt med vår medlemsansvarige om du inte vill att dina uppgifter ska registreras,
observera dock att detta innebär att medlemsutskick inte kommer att kunna skickas till dig och att du inte får tillgång till SHR-medlemmarnas funktioner på terrariedjur.se.Posted in Nyheter