mats


Mats Wiklund
 – Ordförande

 Hej! Bor i Valbo tillsammans med mina ormar och ödlor. Ett av mina stora intressen är fältherpning och naturligtvis mina djur


Joachim Löfgren – Vice ordförande

 30-årig småbarnsfar med intresse av att leta grod- och kräldjur i fält, har även en del ormar och sköldpaddor hemma. Hade reptiler som barn och har nu på senare år i vuxen ålder återupptagit hobbyn.


Johan Andersson – Kassör

Jag bor sedan ett par år tillbaka i Södertälje dessförinnan bodde jag på Södermalm. Jag håller i första hand på med ormar men även en del spindlar.

syrene


Syrene Falck – Sekreterare

Syrene Falck heter jag och är född skåning men bor i Stockholm sen -89. Föreningen kom jag in i på grund av mina söner och har såklart reptiler hemma idag.


Rasmus Wiklund – Ledamot

Jag kommer ifrån Gävle och bor för tillfället i Stockholm. Jag studerar på Spånga gymnasium. Mitt huvudintresse är ormar och ödlor men jag håller också på med andra terrariedjur, samt fiskar och räkor.


Jennifer Strange – Ledamot

Hej! Bor nuförtiden i Uppsala men är egentligen från Stockholm. Jag är relativt ny till hela terrariedjursvärlden, men lär mig mycket nytt och roligt under resans gång!

 

bildsaknas


Robert Ericsson – Ledamot

 Presentation kommer.

 

bildsaknas


Pontus Hjelm -Suppleant

 Presentation kommer.


Lennart Karlsson – Materialförvaltare

 Jag är Lennart Karlsson och jag har hållit på med reptiler sedan 1980. Numera håller jag mestadels på med pytonormar, men har även lite annat.

Övriga uppdrag

Valberedningen
Hasse Engberg, Patrik Falck

Redaktör Sidvändare/websida/Facebook