mats Mats Wiklund – Ordförande
Hej! Bor i Valbo tillsammans med mina ormar och ödlor. Ett av mina stora intressen är fältherpning och naturligtvis mina djur
Joachim Löfgren – Vice ordförande
 Intresse av att leta grod- och kräldjur i fält, har även en del ormar och sköldpaddor hemma. Hade reptiler som barn och har nu på senare år i vuxen ålder återupptagit hobbyn.
 
Johan Andersson – Kassör
Jag bor sedan ett par år tillbaka i Södertälje dessförinnan bodde jag på Södermalm. Jag håller i första hand på med ormar men även en del spindlar.
 
syrene Syrene Alphonse – Sekreterare
Syrene  heter jag och är född skåning men bor i Stockholm sen -89. Föreningen kom jag in i på grund av mina söner och har såklart reptiler hemma idag.’
  Björn Thinning – Ledamot
Har sedan långt tillbaka ett stort intresse av herpetologi på många olika sätt, idag är det både fältherpetologi, terrariehållning och herpetologisk litteratur. Det är svårt att säga någon specifik grupp av herptiler som jag brinner extra mycket för, jag är verkligen en allätare där.
 
bildsaknas Robert Ericsson – Ledamot
 Presentation kommer.  
  Christian Lockowandt – Ledamot
Jag bor på Kungsholmen och har varit med i föreningen sedan 70-talet från och till. Allt inom herpetologi är kul men ormar är det som intresserar mest.
 
bildsaknas Ian Kjellstorp -Suppleant
 Presentation kommer.
Lennart Karlsson – Materialförvaltare
Jag är Lennart Karlsson och jag har hållit på med reptiler sedan 1980. Numera håller jag mestadels på med pytonormar, men har även lite annat.
  Valberedningen Hasse Engberg, Patrik Falck